Mikä pentueen teemaksi? Viisi nimeä kolmen sijaan…

25.08.2023
Puhelimen muistiin on tullut kerättyä erilaisia ideoita omasta mielestä kivoille pentue teemoille ja niitä onkin kertynyt aika lista! Ykkösenä mielessä oli itse asiassa ihan eri teema, mutta universumi päätti toisin.. ja heistä tuli sieni pentue! 🎉

 
Tytöille oli helppo keksiä nimet. Ensimmäinen tyttö oli heti syntyessään varsin tuli luontoinen, oikea pikku kiukkupussi, joten nimeksi tuli Nummensyrjän Kipakka Kantarelli (”työnimenä” Kipa 💛). Toinen tytöistä taas oli (painosanalla oli, tämä on myöhemmin osoittautunut harhaksi 😅❤️) varsin rauhallinen ja kaikin puolin valloittava persoona, joten nimeksikin tuli Nummensyrjän Valloittava Valmuska (”työnimenä” Valma 💖).

Pojille olikin hieman vaikeampi päättää juuri heidän näköiset nimet.. helpoin päätös oli punaisen pojan kohdalla. Hän hurmasi heti synnyttyään rauhallisella ja varsin rennolla elämän asenteellaan, joten Nummensyrjän Rento Rousku (”työnimenä” Repe) oli luonteva valinta. Kahdesta muusta pojasta ei oikein osannut sanoa onko he ”lintuja vai kaloja”, mutta teho tarkkailun jälkeen löytyi juuri heidänkin näköiset nimet!
Sininen poika oli heti syntyessään varsin topakka tapaus, hän tiesi heti mitä tahtoi ja se oli syömään maitobaariin! Viis mistään punnituksista! Joten pikku jätkällä sopi nimeksi Nummensyrjän Tomera Tatti (”työnimenä” Topi 💙). Vihreä veljensä on aivan toista maata ja oikea taivaanrannanmaalari muut kiirehtivät ryömien ja mönkien nisälle syömään niin tämä poikapa se ihmetteli (kuurona ja sokeana) mikä on karva alustan funktio maailmassa. Eihän sellaisesta voi tulla muuta kuin Nummensyrjän Haaveileva Hapero (”työnimenä” Veikko 💚)!