PENTU ABC


NUMMENSYRJÄN PENNUT LUOVUTETAAN:

AIKAISINTAAN 7 VIIKON IKÄISINÄ
Jokainen pentu on yksilö ja toisinaan vielä hetki emon ja sisarusten kanssa voi olla tarpeen pennulle. Kasvattajana teen päätöksen siitä koska pentu on valmis uuteen kotiin.

USEAAN KERTAAN MADOTETTUINA

ELÄINLÄÄKÄRIN TARKASTAMINA JA SIRUTTAMINA

REKISTERÖITYINÄ
Pennut rekisteröidään Kennelliiton ohjeiden mukaan ja kaupasta täytetään virallinen kauppasopimus.

Nummensyrjän pennuista tehdään aina ennen luovutusta virallinen kauppasopimus ja kauppasumma maksetaan kokonaisuudessaan. Luovutuspäivänä ostaja ottaa pennun hallintaansa

PENTUPAKETIN JA HOITO-OHJEIDEN KANSSA

KASVATTAJAN ELINIKÄISEN TUEN KANSSA
Toivon kasvatin omistajilta halua pitää yhteyttä niin myötä kuin vastamäessä.


Jos haaveilet pennusta meiltä ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi, koira kokemuksestasi sekä millaista pentua etsit ja millaisen kodin voisit tarjota pennulle. Pelkkiin väri, sukupuoli tai hintatiedusteluihin en vastaa. Ensimmäinen yhteydenotto tehdään ”yhteydenotto” -sivun lomakkeella. Tämän jälkeen viestittelyä voidaan jatkaa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Huomioithan myös ettei pentua pysty pelkän puhelun tai viestien välityksellä varaamaan. Pentuja pääsee katsomaan aikaisintaan näiden ollessa 4 viikon ikäisiä, jonka jälkeen katsomme löytyykö tästä pentueesta sopivaa pentua juuri teidän perheeseen.

Meillä kaikki pennut kasvavat sisätiloissa tottuen kodin ääniin ja elämään. Pennun käsittelyä ja hoitotoimenpiteitä harjoitellaan pienestä pitäen ja pennut pääsevät tutustumaan laumamme muihin koiriin sekä vieraisiin ihmisiin. Myös ympäröivään ulkomaailmaan tutustumme sään salliessa.


Nummensyrjän pennut luovutetaan uusiin koteihin joissa ne pääsevät rakkaiksi perheenjäseniksi ja ovat koko perheen yhteinen sitoumus.

Linkkejä: